Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih
ANŽE KOPITAR Sezona 2013/14
GP G A +/- P
113 36 63 47 99
KONČNICA 2014 Finale Stanleyjevega pokala /4:1/
Tekma: LA Kings : NY Rangers 3:2
Strelci: Williams, Gaborik, Martinez

Aktualne novice

4. dobrodelni GT: Zbrali rekordnih 42.950 eurov!

Malce oblačno a zato nič manj pozitivno petkovo jutro, je pisalo 27.junij, 2014, dan ki je oznanjal dobra dela, dobro voljo in veliko posluha za humanitarnost. Minuli petek se je v sodelovanju s skupino Anze’s Eleven odvijal že 4. dobrodelni in tradicionalni golf turnir Anžeta Kopitarja, katerega glavni pokrovitelj je bila Skupina Interblock in njen lastnik, Joc Pečečnik.

FOTO: Selke Trophy: Anže le za Bergeronom!

Dobitnik ene najbolj prestižnih posameznih nagrad v Ligi NHL, nagrade Selke, je igralec Bostona Patrice Bergeron, ki je v glasovanju premagal Anžeta na fantastičnem drugem mestu in kapetana Chicaga Jonathana Toewsa na tretjem.

Preglej vse novice

4. zbiranje dobrodelnih sredstev

Po osvojitvi prestižnega Stanleyjevega pokala za sezono 2013 / 2014 v profesionalni LIGI NHL in tako že osvojenega drugega naslova v treh letih, bo Anže Kopitar v sodelovanju s Skupino Interblock in številnimi pokrovitelji, prijatelji in vsemi, ki imajo posluh za sočloveka, organiziral 4. dobrodelni golf turnir z namenom zbiranja sredstev pomoči potrebnim.

7h
RT @GongshowGear: Breaky, Workout, Lunch, Skate, Relax #Summer #AugustGrind
20 Aug
Ajde @nk_maribor zej pa gas!!! #juriš
20 Aug
RT @SportTVvitter: Obiskal nas je @AnzeKopitar, kmalu ga boste lahko slisali v podcastu! #nhlslo http://t.co/GcZ52ak32t
19 Aug
Great summer day in Slovenia spent with @gasperkopy13 #wheresthesnow http://t.co/ezGiN9rO64
18 Aug
RT @tconn2: @AnzeKopitar Anze can a big fan get a RT for this drawing of one of the best two way hockey players in the world? http://t.co/Q
16 Aug
RT @keeperofthecup: Darryl Sutter does the ALS ice buckett challenge in Viking Alberta @HockeyHallFame @NHL @lakingspr http://t.co/5a5qmyLZ

Eleven

Poleti 2007 je Anže prvič združil svoje prijatelje iz javnega življenja. Večina jih je prišla iz sveta športa, sodelovali pa so tudi glasbeniki in novinarji. Od hokejskih taborov je zadeva prerasla v dobrodelne golf turnirje.

Pregled statistike

Poglejte si statistiko najboljšega slovenskega hokejskega igralca vseh časov od njegovih začetkov do danes. Začelo se je na Jesenicah, svoj pečat pa je pustil tudi pro slovenski državni reprezentanci.

Anže Kopitar

Kratek pregled zgodbe o uspehu prvega v Sloveniji rojenega igralca, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL. "Delaj trdo, ali pojdi domov," pravi Anže.

Kontakt

Anžeta lahko spremljate na socialnih omrežjih, lahko pa mu pošljete tudi e-pošto.
img img

Ko sem na ledu, naredim potezo, za katero mislim, da je v danem trenutku najboljša za ekipo.