Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih
ANŽE KOPITAR Sezona 2013/14
GP G A +/- P
113 36 63 47 99
KONČNICA 2014 Finale Stanleyjevega pokala /4:1/
Tekma: LA Kings : NY Rangers 3:2
Strelci: Williams, Gaborik, Martinez

Aktualne novice

4. zbiranje dobrodelnih sredstev

Po osvojitvi prestižnega Stanleyjevega pokala za sezono 2013 / 2014 v profesionalni LIGI NHL in tako že osvojenega drugega naslova v treh letih, bo Anže Kopitar v sodelovanju s Skupino Interblock in številnimi pokrovitelji, prijatelji in vsemi, ki imajo posluh za sočloveka, organiziral 4. dobrodelni golf turnir z namenom zbiranja sredstev pomoči potrebnim.

Preglej vse novice

FOTO: Selke Trophy: Anže le za Bergeronom!

Dobitnik ene najbolj prestižnih posameznih nagrad v Ligi NHL, nagrade Selke, je igralec Bostona Patrice Bergeron, ki je v glasovanju premagal Anžeta na fantastičnem drugem mestu in kapetana Chicaga Jonathana Toewsa na tretjem.

15h
RT @LAKings: Our favorite Slovenian, @AnzeKopitar led the @NHL in playoff scoring. MOMENT #9: http://t.co/pBOM0lGQKv http://t.co/9BgxkDdnD1
20h
Afternoon coffee with my boy! #šefe #samehaircut @domincines http://t.co/nOGTR7VRdL
20 Jul
RT @UNICEFsi: Življenje je košarka. :) "@BokiNachbar: Teaching kids some basic basketball skills. Fast learners!!! :) #Chad http://t.co/tU8
20 Jul
@ACracknell29 welcome buddy

Eleven

Poleti 2007 je Anže prvič združil svoje prijatelje iz javnega življenja. Večina jih je prišla iz sveta športa, sodelovali pa so tudi glasbeniki in novinarji. Od hokejskih taborov je zadeva prerasla v dobrodelne golf turnirje.

Pregled statistike

Poglejte si statistiko najboljšega slovenskega hokejskega igralca vseh časov od njegovih začetkov do danes. Začelo se je na Jesenicah, svoj pečat pa je pustil tudi pro slovenski državni reprezentanci.

Anže Kopitar

Kratek pregled zgodbe o uspehu prvega v Sloveniji rojenega igralca, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL. "Delaj trdo, ali pojdi domov," pravi Anže.

Kontakt

Anžeta lahko spremljate na socialnih omrežjih, lahko pa mu pošljete tudi e-pošto.
img img

Ko sem na ledu, naredim potezo, za katero mislim, da je v danem trenutku najboljša za ekipo.