Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih
ANŽE KOPITAR Sezona 2014/15
GP G A +/- P
86 17 51 -2 68
LA KINGS Sezona 2014/15
GP W L OT P
82 40 27 15 95

Aktualne novice

Začetek sezone 7. oktobra proti Morskim psom

Vodstvo lige NHL je objavilo urnik tekem v najmočnejši hokejski ligi za sezono 2015/16. Dvakratni prvaki lige NHL bodo lov na nov Stanleyjev pokal začeli doma proti San Joseju v noči na 8. oktober po slovenskem času.

Na Bledu že 5. dobrodelni turnir v golfu

Najboljši slovenski hokejist vseh časov Anže Kopitar bo v sodelovanju s Skupino Interblock in številnimi pokrovitelji, prijatelji in vsemi, ki imajo posluh za sočloveka, na Bledu organiziral že 5. dobrodelni golf turnir z namenom zbiranja sredstev pomoči potrebnim.

Preglej vse novice

AK11 znova ob boku najboljših

V Las Vegasu so po koncu sezone 2014/15 tradicionalno podelili še nagrade za posamične dosežke v pretekli sezoni. Anže Kopitar tudi po mnenju strokovnjakov ostaja med najboljšimi hokejisti na svetu.

AK11 po sezoni namenil čas medijem

Anže Kopitar je po končani sezoni 2014/15 obiskal slovenske TV in radio postaje. Preko spodnjih povezav si lahko ogledate in poslušate, kar je AK11 povedal po sezoni, ki je bila sicer ena najkrajših v zadnjih letih.

28 Jun
RT @peterprevc: Yesterday i took part on @AnzeKopitar 's charity golf tournament. @IBLuxuryGaming #golfrookie #dobernamen http://t.co/IGwQ
28 Jun
Hvala vsem ki ste vceraj na turnirju sodelovali in prispevali k tako lepem znesku za dobrodelne namene. @AnzesEleven @IBLuxuryGaming #39275
27 Jun
RT @Sport24ur: Dež ni zmotil Kopitarjevega dobrodelnega turnirja v golfu http://t.co/svOZFlAQ73 @AnzeKopitar #golf
27 Jun
@pris232 let's see some pics.
27 Jun
@pris232 Avery!! Sorry autocorrect got me
27 Jun
Happy birthday aver you!!! Hope you have a wonderful day!!! @pris232 https://t.co/QSv1xpbkIk

AK11

Poleti 2007 je Anže prvič združil svoje prijatelje iz javnega življenja. Večina jih je prišla iz sveta športa, sodelovali pa so tudi glasbeniki in novinarji. Od hokejskih taborov je zadeva prerasla v dobrodelne golf turnirje.

Pregled statistike

Poglejte si statistiko najboljšega slovenskega hokejskega igralca vseh časov od njegovih začetkov do danes. Začelo se je na Jesenicah, svoj pečat pa je pustil tudi pro slovenski državni reprezentanci.

Anže Kopitar

Kratek pregled zgodbe o uspehu prvega v Sloveniji rojenega igralca, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL. "Delaj trdo, ali pojdi domov," pravi Anže.

Kontakt

Anžeta lahko spremljate na socialnih omrežjih, lahko pa mu pošljete tudi e-pošto.
img img

Ko sem na ledu, naredim potezo, za katero mislim, da je v danem trenutku najboljša za ekipo.